Inventory
Region:
District:
The tradition of cooking fish, dried in the oven at straw, and dishes based on itCipher (in the State list): 13АК000124
Date inclusion: 10.09.2019
№ Protocol Rada: Пратакол пасяджэння Беларускай рэспубліканскай навукова-метадычнай рады па пытаннях гісторыка-культурнай спадчыны ад 04.09.2019 № 04-01-02/9. Пастанова Міністэрства культуры Рэспублiкi Беларусь ад 10.09.2019 № 46
Cipher (in inventory): НКС-20191204
Identifying the elements of the ICHName: The tradition of cooking fish, dried in the oven at straw, and dishes based on it The second item name ICH (adopted in a particular community, the local version): Corresponding to (s) Community (s), group (s) or individual (s) described: Habitat:
Brest region » Byaroza district » Sporava; Brest region » Byaroza district » Zdzitava; Brest region » Byaroza district » Peski; Brest region » Byaroza district » Hrysa;
Short description: Identification and descriptionCategory: Traditional Food Origin: Language or dialect used: Material objects that are associated with the practice of the element: Other intangible elements associated with the practice of the element: Transmission model element in the community: KeywordsIncluded in the list of UNESCODocumentsЭкспертнае_заключэнне_Т.А. Навагродскі.pdf Экспертнае_заключэнне_Т.А. Навагродскі.pdfКарта_Бярозаўскага_раёна.pdf Карта_Бярозаўскага_раёна.pdfБрашура-Рыбная_кухня_спараўцоў.pdf Брашура-Рыбная_кухня_спараўцоў.pdfБрашура-Як_спараўцы-сушаць_рыбу-ў_печы.pdf Брашура-Як_спараўцы-сушаць_рыбу-ў_печы.pdfРасшыфроўка_запісаў_інтэрв'ю_носьбітаў.pdf Расшыфроўка_запісаў_інтэрв'ю_носьбітаў.pdfVideo2018-09-02-Захоўваем_традыцыі_Бяроза_Наш аб'ектыў_в_Спорава.mp4 Audio2018-04-28-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-01.m4a: 2018-04-28-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-01.m4a2018-04-28-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-02.mp3: 2018-04-28-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-02.mp32018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-03.mp3: 2018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-03.mp32018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-04.mp3: 2018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-04.mp32018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-05.mp3: 2018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Спорава-05.mp32018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Хрыса-01.mp3: 2018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Хрыса-01.mp32018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Хрыса-02.mp3: 2018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Хрыса-02.mp32018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Здзітава.mp3: 2018-12-12-Традыцыя_прыгатавання_рыбы_і_страў_на_яе_аснове-Інтэрв'ю-в.Здзітава.mp3 |